Webshooters Logo

“We geven kracht aan uw digitale aanwezigheid”

Maar wie zijn wij?

Over ons

Wij zijn Ties Scheeren (17) en Manoj Hortulanus (18), opgegroeid in Nijmegen. Onze reis begon "back in the days" toen wij elkaar ontmoetten in de kleuterklas. Samen hebben wij de basisschool doorgebracht. Jaren gingen voorbij en na groep acht gingen we allebei naar een andere school. Manoj naar een Agora-school, en Ties naar een reguliere school. Hier doen wij nu havo en vwo.
In het recente verleden hebben wij het bedrijf Webshooters opgericht met als doel het bieden van betaalbare websites/webapplicaties aan bedrijven in Nijmegen en de omliggende regio. Door onze focus op toegankelijke prijzen willen wij een revolutie wakkeren in de webmarkt. Tegenwoordig gaan websites voor duizenden euro's over de toonbank, wat een aanzienlijke financiële last legt op ondernemingen. Ons streven is om de prijscategorie laag te houden, zodat iedereen recht heeft op een website, zonder dat zij hoeven te smeken om financiering of hun spaarvarken te plunderen.
Webshooters fungeert als een digitale snoepwinkel, waar iedereen zijn favoriete lekkernij kan uitkiezen, ongeacht de grootte van zijn portemonnee.

Manoj Hortulanus

Mede-oprichter - back-end/front-end

Ties Scheeren

Mede-oprichter - design

Werkplek

Door onze recente startup hebben wij nog geen kantoor. Dit wil zeggen dat wij vanaf thuis werken in onze natuurlijke habitat.